SUATU WAKTU DAHULU

adohaiii..seriau aku skarang nih bila pikir bab gemukss...maklum ler asal cuti jerrr...diet semua ke laut....huhuhuhu tolongggggg jangan ke laut...balek le kedarat weeiiiii....tapi aku masih berhati hati dalam pemakanan...walopun semua aku bedal but atleast...dlm hati kata.."ko penat penat buat bagai nak rak...ttiba ko nak punah mcm tu jerrr...eeiii makan mmg le sedapppp...kang kalo dah besar bagai johan sapa nak di persalahkan nih...ho ho ho" tapi kali nih aku berdiet ada ampun laaa jugak...ikut disiplin dan peraturan tak mcm zaman aku dolu dolu kala nih...

 



ini adalah gambar aku di zaman lampau...diet aku jangan sesekali yang ikot ehhh...hehehe mmg time nih aku control makan bagai nak rak...tanpa mengambil sebarang makanan tambahan...cuma aper yang aku ambil adalah krim pelangsing dok sapu kat satu badan...pijarrrrr bagai nak mammmfusssss...hohohoho...tapi skarang aku try carik produk tu dah takde laaa plakk...hehe

  • kendian ...pegi balek keje aku bantai jalan kaki..kalo aku naik komuter pepagi gi keje aku jalan kaki gi stesen komuter..punah jugak le high heel aku tu tak sampai sebulan ler tomet kasuttt tu pecah pecah...huhuhu...
  • pastu aku gi gym..wahhhh mmg hebat time bulan puasa org tak pegi gym..aku pegi...hehehe...nak kurusss katenye...
  • kemudian contoh pemakanan aku tiap tiap hari plak cuma sekeping biskut tawar utk bekpes + oren sunquick without sugar..lunch pulak semata mata sayur tanpa nasi and dinner plak...semata mata sekeping biskot tawar lagi dengan air masak..huhuuuu azab giler kan...selama 6 bulan aku mcm nih je..
  • dan di malam harinya sebelum aku tidur...aku akan wat senaman huk hak huk hak tngah tnghah malam buta...org lain tido aku wat eksesais....hebat tak hebat...hehe
  • aku mengambil masa 6 bulan utk jadik kurus mcm nih...haaaa dan tiap kali nafsu makan aku mula datang plak..adohaiiii aku nihh mmg pantang nampak makan walopun tngh diet..so ape aku buat time tu...aku makan makan makan..sampaiii puasssss...pastu dlm beberapa minit aku akan gi bilik air..bukak paip besar besar..dan aku jolok tekak bagi semua yang aku makan tu kluar...(bagi aku ko nak sangat merasa kannn..makan laaa aku bagi..ko tauu nasib ko japp lagi...aku kasi kluarkan...huhuhhu..jgn sesape ikot ehhh..bahaya...) bila dah sudah muntah dan rasa perut aku bebetul kempis tanpa makanan tadi....tekak aku rasa mcm terkoyakk...errrkkkk...
azab sungguh rasanya...bila aku dah dapat saiz badan yang mcm dalam gambar di atas...aku mula lupa diri...huhuh aku rasa aku akan kurus selamanya..dan tanpa aku sedar badan aku semakin hari semakin tanpa batasan kenaikannya...huhhuh sehinggalah cita cita aku utk kurus korang baca laaa sendiri kat KISAH AKU DAN DIET tu...pleasee scroll down sampai bawah jangan malasss...yeaaa...

noww...aku dah jumpa pilihan yang tepat utk aku memulakan diet aku semula...tak lain dan tak bukan produk NEW IMAGE SLIM DIET II...laaa jawapannya...sebelum sebelum nih aku cuba juga produk produk yang lain..tetapi semua hampehhh contohnya yang aku kate hampehh tu...takat aku nengok semua iklan iklan yg diorang cuba tu mmg ler deme tu kurus..katanye makan tu bleh kurus...makan nih bleh kurus...so aku beli just amek dan minum...tak pun kurus kurus...hohohoho...tak bagi penerangan terperinci itu laahhh masalahhnya...

nak kata aku tak eksesais...aku wat jugak..tapi mmg semua tu sekerat jalan...tak berakhir langsung dengan penurunan..duit habis jiwa aku hampa...frust sangat sangat...

berbeza dengan orang yang perkenalkan aku dengan produk nih..dan bila aku cuba sahaja keyakinan aku mula datang meluap luap...dalam masa 3 hari aku mula nampak perubahan pada diri aku nihh...sooo aku tak berlengah lagi..aku teruskan apa yang di sarankan sehingga kini...

  • aku tak perlu nak sekat makan..
  • aku tak perlu nak muntahkan makanan yg di makan..
  • aku tak perlu nak bimbang soal naik berat semula yang mendadak jika stop ambil produk ini..
  • aku tak perlu nak guna kirm pelangsing..
  • aku tak perlu nak dera diri jalan kaki tiap tiap hari...
  • aku boleh makan aper yang aku suka dengan jumlah yang ala kadar..
pendekkata aku amat yakin dengan produk nih dan aku rasa memang serasi dengannya..terima kasih pada kawan kawan aku yang perkenalkan ianya pada aku..kerana aku tak pernah lagi jumpa produk yang sehebat ini...korang nak tahu kenapa aku kata hebat berbanding produk yang lain...nah ini buktinya..


dengan bantuan agen pembantu aku tu produk NEW IMAGE SLIM DIET II aku skarang.. boleh makan apa sahaja dengan kawalan yang sempurna seperti yang mcm aku cerita kat atas tu la..tolong refer balek atas yeaa...jgn malas hehe..

dan sekiranya aku tidak makan agen pembantu aku nih but still diet aku go on mcm biasa..berat tak naik mendadak..alhamdulillah... cuma aper yang aku rasa perbezaan bila tidak mengambilnya...penurunan tu tidak berapa MANTOPPP..pendekkata badan tak rasa nak kemas mcm tu..tapi kalo kita minum dan ambil sebagai rutin harian..bdan rasa langsing dan otot otot rasa tersusun rapi di badan...pakai baju pun rase terletak je..cantikk...

kalo korang nak tahu aper aku makan tiap tiap hari just gi sini...MENU DIET (sampai je kat page tu..korang gi carik tajuk KATEGORI MENU DIET ..aaaa kat situ korang klik laa mane mane lauk yg korang berminat...

dan kalo korang nak tahu aper aku buat tiap hari korang bleh refer kat sini gak...(klik aje)

haaa lagi satu aku nak citer...azab aku tak gak lame bila minum NEW IMAGE SLIM DIET II nihh cuma 2 minggu je sebagai pantang larang nye..berbeza dengan aku nye diet dulu amek masa 6 bulann...woohohooo lame siot..takleh tahannn...but 2 minggu je dengan produk nih...insyaAllah mane korang nak AZAB 6 BULAN OR AZAB 2 MINGGU PIKIR PIKIR LAA...